Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

MIC DICTIONAR MEDICAL ORTOPEDIC

11.05.2016

Ori de cate ori nu intelegeti un termen medical sau vreti sa aflati ce inseamna o anumita afectiune ortopedica, consultati dictionarul nostru medical si descoperiti explicatii.

Detalii

DISPOZITIVE DE MERS

29.02.2016

In categoria Dispozitive de mers veti gasi produse ortopedice pentru mobilitate si deplasare, menite sa asigure un stil de viata confortabil, placut. Sunt dispozitive medicale specializate pentru diferite deficiente locomotorii, fie ele efecte ale unor accidente, urmare a varstei inaintate, a unor probleme medicale frecvent intalnite la copiii mici, a unor anomalii genetice. Dispozitivele de mers sunt sustinatoare, cresc mobilitatea si asigura independenta persoanei aflate in incapacitatea de a se deplasa singura.

Detalii

CUM NE PROTEJAM COLOANA?

26.02.2016

Multi dintre noi sufera de dureri de spate in fiecare zi. Dincolo de durerea in sine, afectarea coloanei vertebrale diminueaza calitatea vietii. Grija timpurie pentru coloana vertebrala va ajuta sa evitati, mai tarziu, dureri de spate.

Detalii

Ce afectiuni pot ascunde durerile de genunchi?

11.02.2016

Conform statisticilor, mai mult de jumatate din populatia globului se confrunta cu dureri de articulatii. Dintrea cestea, durerea de genunchi este o durere foartec omunas ipoate fi cauzata de nenumarate conditii. Cu siguranta fiecare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu am avut o astfel de durere ne-am intrebat de ce a aparut si daca este foarte grava.

Detalii

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Operator date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 34416 - detalii privind protectia datelor personale
Website detinut de SC Med Tehnica SRL - toate drepturile rezervate | creare site: www.websitesdesign.ro
Viziteaza site-ul Orteze-medicale.ro pe ShopMania