DISPOZITIVE DE MERS

2016-02-29 14:16:14

In categoria Dispozitive de mers veti gasi produse ortopedice pentru mobilitate si deplasare, menite sa asigure un stil de viata confortabil, placut. Sunt dispozitive medicale specializate pentru diferite deficiente locomotorii, fie ele efecte ale unor accidente, urmare a varstei inaintate, a unor probleme medicale frecvent intalnite la copiii mici, a unor anomalii genetice. Dispozitivele de mers sunt sustinatoare, cresc mobilitatea si asigura independenta persoanei aflate in incapacitatea de a se deplasa singura.

Pentru cei care sufera de o afectiune locomotorie, un dispozitiv de mers reprezinta un instrument absolut necesar pentru a se putea bucura de mobilitate in scopul indeplinirii nevoilor firesti de hrana, fiziologice, umane. Dispozitivele de mers sunt din cele mai diverse si sprijina atat copiii care invata sa mearga, adolescentii cu probleme de locomotie, cat si oameni de varsta a doua, sau varstnici. Se pot achizitiona, in functie de necesitate, de indicatia medicului specialist sau de posibilitatile financiare dispozitive de mers ca: fotoliu rulant cu actionare manuala, cadru de mers, carja cu sprijin pe antebrat, carja cu sprijin subaxilar, baston, precum si variante de carje si bastoane cu 3 sau cu 4 picioare.

Fotoliul rulant este un dispozitiv de mers special creat pentru cei care sunt in imposibilitatea totala de a merge, nu-si pot sustine deloc membrele inferioare, si aici ne referim la persoanele cu handicap locomotor urmare a unui accident a unei afectiuni medicale, cu handicap locomotor genetic, batrani, invalizi.

Cadrele si carjele sunt dispozitive de mers ajutatoare, care sustin echilibrul in mers daca este afectat un singur membru sau va confruntati cu o deficienta usoara.

Bastonul este un dispozitiv de mers foarte usor, de sustinere usoara, cu tampoane de cauciuc antiderapante, ajustabil pe inaltime, confectionat din aluminiu. Veti gasi pe site-ul nostru si baston cu 3 sau 4 picioare (pentru o mai buna stabilitate).


Carjele - ofera un grad mai mare de independenta pacientului in timpul activitatilor zilnice si ajuta la descarcarea totala sau partiala a unuia sau a ambelor member inferioare. Printre beneficiile oferite de carje se numara: imbunatatirea echilibrului si stabilitatii in cazuri de instabilitate partiala sau severa in mers, redistribuirea si crestere suprafetei de sprijin si imbunatatirii bazei de suport si stabilitatea laterala, sprijin la mers deficitar sau conditie fizica precara, descarcarea de greutate a unui membru inferior postoperatorie sau de alta natura.

Carja este un dispozitiv de mers confectionat din aluminiu, folosit de obicei de persoane cu dificultate in miscare urmare a accidentarii (luxare, fractura) unuia dintre membrele inferioare. Carja poate fi carja reglabila, cu sprijin subaxilar, cu sprijin antebrat, carja cu sprijin pe antebrat cu 3 sau cu 4 picioare (ofera cea mai bună stabilitate și confort în timpul mersului).


Cadrul de mers este atat pentru copii, cat si pentru adulti si oferă utilizatorului posibilitatea de menținere sau recuperare progresivă a mersului, independent de prezența unei persoane însoțitoare.Puteti achizitiona, in functie de gravitatea afectiunii si de gradul de dificultate in deplasare: cadru de mers fix, cadru de mers pasitor, cadru de mers pliabil, cadru de mers cu 2 roti. In general, un cadru de mers este confectionat din aluminiu pentru asigurarea unei optime sustineri a greutatii corpului, cu inaltime reglabila pentru a concorda cu centrul de greutate si inaltimea pacientului.


Operator date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 34416 - detalii privind protectia datelor personale
Website detinut de SC Med Tehnica SRL - toate drepturile rezervate | creare site: www.websitesdesign.ro
Viziteaza site-ul Orteze-medicale.ro pe ShopMania