Informatii de plata si livrare

Modul de livrare

Scopul nostru este sa primiti produsele comandate in cel mai scurt timp. Procesarea comenzii are loc imediat dupa primirea ei. In cazul in care produsul nu se afla in stoc, veti fi anuntat prin e-mail sau telefonic.

Timpii de livrare se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare si pot varia de la 1 zi la 30 de zile. In perioadele de sarbatori sau in cazul problemelor meteo, perioada de livrare se poate prelungi (Paste, Craciun, Black Friday, situatii meteo etc).

Termenul de livrare se ia in considerare din momentul transmiterii coletului catre agentul Urgent Curier, nu de la lansarea comenzii.

Posibilitatea verificarii coletului la livrare este disponibila contra cost.

Comenzile online se pot onora doar in sistemul de livrare descris mai jos.

- Urgent Cargus : livrarea se face in 24-48 de ore la adresa destinatarului. Taxa de transport este de 20 lei pe pachet cu TVA inclus  pentru comenzile mai mici de 500 Lei.  Pentru comenzile peste 500 Lei livrarea este gratuita. Aceasta optiune este valabila numai daca in localitatea in care locuiti este punct de lucru Urgent Curier. Lista cu toate punctele de lucru o puteti consulta aici.

- FAN Courier: livrarea se face in 24-48 de ore la adresa destinatarului. Taxa de transport este de 20 lei pe pachet cu TVA inclus  pentru comenzile mai mici de 500 Lei.  Pentru comenzile peste 500 Lei livrarea este gratuita. Aceasta optiune este valabila numai daca in localitatea in care locuiti este punct de lucru FAN Courier.

Pentru fiecare produs adaugat la comanda, se mai adauga 3 lei la taxa de transport (de exemplu: daca aveti 3 produse in comanda, taxa de transport va fi 26 lei).  Livrarea se va efectua prin firma de curierat, iar plata coletului se face ramburs catre agentul de curierat sau prin transfer bancar.

-  Ridicare din showroom: se poate face din depozitul Med Tehnica localizat in Craiova, str. Calea Unirii, nr. 91, in intervalul orar 9:00 - 17:30.

Modalitate de plata

Plata se face in sistem ramburs indiferent de modul de transport ales. Veti achita cash contravaloarea comenzii in momentul in care veti primi coletul. In ramburs este inclusa si taxa de livrare. Nu platiti nimic in plus curierului.

Daca doriti sa achitati prin banca, prin ordin de plata, va rugam sa mentionati acest lucru in comanda initiala si o sa primiti pe adresa de mail factura in baza careia puteti face plata. Dupa plata, va rugam sa ne trimiteti confirmarea ei pe adresa de mail office@medtehnica.ro.

Operator date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 34416 - detalii privind protectia datelor personale
Website detinut de SC Med Tehnica SRL - toate drepturile rezervate | creare site: www.websitesdesign.ro
Viziteaza site-ul Orteze-medicale.ro pe ShopMania